« Home | Eile õhtul sai tuvastatud, et abielus olen ma sush... » | J saab täna viieaastaseks. Õigemini juba sai - ke... » | Otsisin seletust väljendile Marcel wave ja leidsin... » | You taste like wine. You have a bittersweetsophis... » | Väidab see ajakiri, et hargipits on uus must. Nunu... » | Nõnda siis. Tänase päeva seisuga on mul olemas Ain... » | Vahel harva Delfi naistefoorumi etenduse-raamatu o... » | Your aura shines Green!What Color Is Your Aura?bro... » | Ilus tegelikult. Mulle, kes ma sinise oma lemmikvä... » | Tänase päeva saavutus: "Tikkimispistete piibel". A... »

Vaene kallis J! Ma ei teagi nüüd, kas tegemist on mingi viirusega või oli selles süüdi ninaverejooks ja veri läks kurku või on tegu mõlema variandi kombinatsiooniga, aga igatahes oli tal vaesekesel süda pahaks läinud. Ja ütlema ta ka ei tulnud, nii et avastasime juhtunu alles hommikul. Igatahes on tal nüüd lasteaiavabad päevad. Eks näe, mis esmaspäeval saab.

Aga tema ninaverejooksud teevad mulle ikka muret. Mida kõike me ette pole võtnud - küll on tal veresooni kõrvetatud, küll on ta söönud kõikvõimalikke rauda sisaldavaid tablette ja toite, viimati käisime isegi laserravis (see on nagu nõelravi, kuid punkte mõjutatakse laseriga), aga abi on olnud vähe ja vaid lühikest aega korraga. Arstid lohutavad, et ta kasvab sellest välja. Seda ma usun, aga kui mu laps juba nohusest ninast paanikasse satub ja hirmunult küsib, et ega see veri pole, mis tuleb, ja kui ma mõni päev kolm-neli korda pean tal spetssalviga troppi ninna panema (kuigi väike lohutus on see, et need jooksud käivad tal periooditi, mitte iga päev), siis ei leevenda see teadmine minu muret teps mitte.

Ohjah. J palus kummeliteed ja vesi ongi ära keenud. Nii et lugemiseni.

Hilisem lisa: Ongi nii, et kombinatsioon. :( Nina hakkas verd jooksma ja lasteaias olla veel paar last haigeks jäänud, nii et viirus ka. Täismäng.

aga kui veri, siis peaks seda ju näha olema? Kui ma muidugi õigesti teie keissi mõikan. Aga selline vere kurku minemine on ju väga õudne :( Hirmutav. Ei julgeks üldse last kusagile kaugele magama jätta.
Aga see ninaverejooksude teema on jah individuaalne. Mõnel jookseb kogu aeg ka täiskasvanuna, aga see on talle nii tavaline. Minul pole aga ka kõvem pauk vastu nina verd lahti saanud. Mu lapsepõlve krooniline nohu on ilmselt nina siseseina nii pastlanahaks muutnud :P

Oligi näha. :( Aga seni tal ainult paar korda on öösel jooksnud ja siis ka natukene. Ega see hirmutas mind ka ära. Koli või poiss tagasi meie magamistoa nurka oma voodiga. Või siis teine variant - beebitelefon, nii et iga piuks ja krõps on kõrva ääres kuulda kohe.

Ja ma ei suuda talle selgeks teha, et kui midagi on, et ta siis meid üles ajaks. Meil ei ole suur maja - ainult läbi elutoa vaja tulla ja olen isegi laualambi ööseks põlema jätnud. Aga tema kurvastab vaikselt omaette ja siis järgmisel päeval on õnnetu ja istub mul ainult süles. (Mitte et mul selle vastu midagi oleks, kui laps kogu aeg kalli tahab :) )

Aga Sa pead olema rõõmus, et Sul on võimalik teda kodus ja süles hoida. Ma mäletan seda pidevat siseheitlust. Et kui ainult oksendas, siis tegelt pole ju hullu ja tööle peab ju minema jne jne ja palvikku ju pole ja kuidas ma jälle ütlen, et mul laps haige. Oehh. Töölemineku lähenemise märgid need mul siin :)

Teile aga kiiret toibumist

Aitäh. :)

Selles, et ma FIEnduse valisin, ongi peapõhjuseks see, et ma tahtsin võimalikult palju lapse jaoks olemas olla. Õnneks oli mul see võimalus. Seepärast olengi tõepoolest rõõmus.

Kuigi - ega see ei takista mul mõnikord närviline töötav emme olla. :P

Postita kommentaar

autorist

  • olen: oravake
  • elan: oma kodus
uudishimulikele
minu muujutubloog
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oravake. Make your own badge here.

foorumid

    Kullaketrajad

    Kodu Kauniks käsitööfoorum

osalen

kasulikud kohad

    Annie's Attic Harriet
eXTReMe Tracker