« Home | Sina jeerum, sina jeerum. Issand, ma ei julge enam... » | Vaheraport: fotokas on endiselt katik, seepärast p... » | Vaatasin praegu Annie's Atticu tänase päeva freebi... » | Ikka nii: kui ma olen kindlalt otsustanud kuhugi m... » | Juhtusin praegu kalendrisse vaatama ja avastasin ü... » | Hingedeajal oli keelatud müra tegemine, naljatamin... » | *piilub ehmunult ümber nurgaKas ma olen jälle mill... » | Ma pean ära mainima, et minu tavapäraselt üsna maa... » | Vahepeal pole suurt midagi toimunud peale järjekor... » | Tuhlasin natuke ühes venekeelses foorumis ja leids... »

Kogu progressiivne käsitöölis- ja muu elanikkond on ilmselt Mardilaadal, aga... Jah, looda sa. Ma'p ole kuhugi saand.

Vaatame homme.

Muudest tegemistest... edenevad küll. Roosihaldjast siinkohal pildike ka (jube vilets kvaliteet, aga paremat pole praegu võtta; lambivalgel telefoniga tehtud, noh). SKS-ist niipalju, et see ka edeneb - nii umbes 30% on valmis. Pilti loomulikult ei näita. Praegu.

Ja ongi kõik.

Et kas panna kvaliteetseid pilte või üldse mitte panna? Njah. Keeruline küsimus. Ilma piltideta käsitööbloog on kah nagu igavavõitu ju. Vist.

Mulle tundub.

Sildid: , ,

kui ainult kvaliteetsed pildid oleks lubatud, võiks ma kohe lõpetada:) mul riputakse tavaliselt pilti tehes varruka küljes, katsu sealt siis miskit kvaliteeti välja võluda (ma jätan ütlemata, et ega ma segajata paremini ei tee :6)

Mul on ka tavaliselt üks "Anna, ma ise tahan!" kõrval sebimas. Ja kui ta siis ise teeb, jääb pildile kõik muu peale pildistatava objekti. Heal juhul serv. :) Pealegi pole mul korralikku fotokat (veel), aga külaonu, kelle käest me laenasime, kummardas niimoodi, et vöö küljes oleva fotoka ekraan läks katki, ja sealt pole kah praegu abi tulemas. Fotokas ajab asja ära küll, aga ainult ideaalse valguse korral, talvel pole seda aga õhtul, kui mees koos telefoniga koju laekub, enam kusagilt võtta. :(

Isver, mihuke romaan tuli.

P.S. Uskuge või mitte, aga selle kommentaari tähekood on "keiju"!

Näh. Telefon ikka ajab asja ära, mitte fotokas.

isegi telefoniga tehtult paistab väga armas

ikka pilte tahaks näha jah, olgu see kvaliteet siis parasjagu nagu on, mind see ei häiri.
ilma piltideta käsitööblogisid ma ei salli!!!:) ja see variant ka ei meeldi, kui on viidatud. tavaliselt ei viitsi neid lahti klõpsima hakata, kui just väga ei huvita mingi asi. aga nohh, see on minu isiklik eripära:)

Piltidega blogid on palju huvitavamad. Sa oled väga tubli!
Ma mõtlesin, et võiks sulle ühe käsitöö lehe (vanad välismaised käsitöö ajakirjad) aadressi saata - täna just leidsin. Oleks tahtnud lausa Isetegija foorumisse saata, aga ilma registreerimata vist ei saa (või ei oska :( ) - http://www.antiquepatternlibrary.org/booklist.htm

Maru hea leid, kusjuures kõik on tasuta - soovitan soojalt!

Postita kommentaar

autorist

  • olen: oravake
  • elan: oma kodus
uudishimulikele
minu muujutubloog
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from oravake. Make your own badge here.

foorumid

    Kullaketrajad

    Kodu Kauniks käsitööfoorum

osalen

kasulikud kohad

    Annie's Attic Harriet
eXTReMe Tracker